Her er vores team

Tulle

Sølyst Jeberg

Marie-Louise har en passioneret lidenskab for arbejdet med børn og et fantastisk børnetække.

Med en bred erfaring inden for børneområdet, hvor hun har arbejdet i både vuggestuer og børnehaver samt endvidere undervist børn med særlige behov i indskoling såvel som udskoling, er hun nu gået selvstændig med Forlaget ERIB. Her brænder hun særligt for bøger med noget på hjerte. ”Vi træner hjernen, men vi gør det med hjertet,” siger hun.

Marie-Louise har netop færdiggjort en amerikansk certificering på The Institutes for the Achievement of Human Potential, omkring børns udvikling i forhold til læring, en viden hun gør brug af i en kommende bogserie, der udkommer her på forlaget i efteråret 2020.

Anders

Staanum

Anders er lingvistikstuderende på Københavns Universitet. Han har et skarpt øje, når det kommer til tekster, og vi hyrer ivrigt hans korrekturlæsningsevner her på forlaget, hvor han arbejder som freelance korrekturlæser, illustrator og grafisk gør-det-selv-mand. Anders er nemlig også en kreativ sjæl. Siden barndommen har han haft en stor passion for at tegne. Han eksperimenterer også gerne med fotos, hvor han skaber fantastiske, nye billeder. Anders debuterer som illustrator her på forlaget med tegningerne til Marie-Louises Hassedussedasse, der kommer til sommer.

Vi er meget stolte og glade for at have Anders med i foretagendet. 

Anders underviser ved siden af sit lingvistikstudie på Højskolen Engelsholm i billedmanipulation. Desuden er han Game Master ved Mystery Makers i København.

Kristian

Sølyst Jeberg

Kristian har en baggrund som programmør og en bred erfaring med grafisk opsætning og programmering. Han sætter bøgerne op til tryk og står for vedligehold af Erib.dk. Han er med andre ord forlagets værdsatte nørd. Han er manden bag kulissen og har ansvar for alt det, vi andre synes er kedeligt, og det er han knalddygtig til.

Det er Kristian, der får maskinrummet til at køre, og samler alle de kreative mennesker, der ellers vil stikke af i alle mulige retninger. Han er tovholder og bogholder – og begge dele vigtige i driften af et forlag, hvor alt går op i bøger.

Kristian passer telefon og mails, og han er den daglige kontakt i Forlaget ERIB. Det er ham, I får fat i, når I kontakter os, og han glæder sig allerede til din henveldelse.